Over ons

MadamePetite / Over ons

Een mix van vintage, boho met een edgy touch.

Wij waren altijd al gecharmeerd van oude spullen, spullen met een verhaal en items die niet meer in perfecte staat zijn maar die juist door hun leeftijd en staat een bijzondere sfeer uitstralen.

Hiervoor struinen wij de leukste vlooienmarkten en veilingen binnen Europa en daarbuiten voor je af om de meest unieke items voor jouw bruiloft, fotoshoot of evenement te vinden. Elk item is dan ook met liefde en aandacht uitgekozen en vertelt een verhaal wat wij graag met je delen.

Zo is Madame Petite nu inmiddels 4 jaar geleden begonnen, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een styling bureau die met veel passie en liefde jullie mooiste dag komt verzorgen.

Naast de verhuur verzorgen  wij de gehele styling van jullie mooie dag van A tot Z en brengen wij jullie wensen tot leven.

Bloemen spelen hierbij een key factor want zij ronden letterlijk het geheel af. Zonder bloemen geen styling! Wij verzorgen dan ook met liefde en oog voor details het bloemwerk voor jullie dag of feestje.

En wie is nou Madame Petite?

Foto For Love We Live

Dat ben ik, Julia, 31 jaar jong, getrouwd met mijn jeugdliefde en mama van twee kleine spetters Lotte (2 jaar) en Ellie (4 maanden).

Ik ben geboren en getogen in Duitsland en woon sinds mijn studie in 2008 in Nederland.

Ik ben een echte ‘nu in het moment mens’ en ik geniet enorm van de kleine dingetjes in het leven. Vandaar ook de naam ‘Madame Petite’ want ik ben een echte momentenliefhebber en waardeer te kleine ogenblikken.

Ik word dan ook enorm blij van:

bloemen / een zwoele zomeravond / lekker en uitgebreid dineren met vrienden en familie / een zonsondergang / warme chocolademelk na een lange wandeling / een goed boek / het getik van regen op de ramen / lange en uitgebreide knuffelsessies op de zondagochtend met mijn kids / de geur van verse croissants / warme aardetinten / kringloopvondsten / een goed boek

Foto Vierlieft

Van onze passie en door het organiseren van onze eigen bruiloft is het idee van Madame Petite ontstaan. Wij hopen met onze items, styling en bloemen jouw bruiloft, evenement of fotoshoot een stuk persoonlijker en mooier te maken.

In het verleden hebben wij dan ook met heel veel plezier voor o.a. Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018, Theater Sneek, Playgrounds Festival in Breda en Eindhoven, Hunkemöller campagain 2020 (lente/herfst) of One Local Day mogen werken en zijn onze shoots, aan welke wij mee mochten werken o.a. gepubliceerd in het Trouwplannen magazine (editie 2018/2019), zankyou, Sisters in Law, the Lane of Girls of Honour.

En natuurlijk mochten wij heel veel leuke bruidsparen, inmiddels meer dan 100 huwelijken, zowel met de verhuur maar ook het verzorgen van de styling en bloemen helpen om hun mooiste dag net nog iets “mooier” en ”persoonlijker” te maken.

Heb je vragen en/of wil je meer over onze diensten te weten, neem gerust contact met ons op.

Liefs,

Julia van Madame Petite